Kulinarny świat Pauli
sobota, 7 maja 2011
Camembert w złocistej panierce
..... smażymy tak jak kotleta z piersi kurczaka .....
bułka tarta, jajko i na gorący tłuszcz
a efekt:
NIEBO W GĘBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 komentarze:
Piotr
sobota, 25 maja, 2019
Uwielbiam ser w każdej postaci
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Pko63217
niedziela, 26 maja, 2019
Polecam dać jako panierkę nachosy
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Uwielbiam ser w każdej postaci
OdpowiedzUsuńPolecam dać jako panierkę nachosy
OdpowiedzUsuń